Beschikbarheid

 • Kamer

  + more info
  Max:
  Prijs Vanaf: 210
  Selecteer Data

  Kamer Faciliteiten:Alarm beveiliging, Camera beveiliging, Diefenijzer, Koud en warm water, Wasmachine, Wekelijkse schoonmaak, Wifi

Algemeen

Deze woning is gelegen ter hoogte van de Brokopondolaan te Paramaribo. De woning ligt in een rustige en veilige buurt met goede sociale controle. In de directe omgeving zijn er sport activiteiten, eet en drink gelegenheden en andere studentenwoningen. Verder is de woning dicht gelegen bij het Diakonessen ziekenhuis (10 minuten loopafstand) en Academisch ziekenhuis. De woning is volledig gemeubileerd en voorzien van alle moderne gemakken. De woning is voorzien van 4 kamers, een volledig ingerichte keuken, douche en toilet.

In de woning zijn verder de volgende voorzieningen aanwezig:
-Wifi internet silver
-Ventilator
-warm water
-flatscreen tv

Huurprijs:
De huurprijs voor een kamer start bij 210 EURO per maand.

Om je te kunnen vervoeren zijn er fietsen te huur. Daarnaast werken wij samen met een touroperator die tegen studententarieven avontuurlijke reizen in de binnenlanden van Suriname aanbiedt.

Fietshuur is mogelijk vanaf 20 EURO per maand (vermeld dit bij je reservering i.v.m beperkte beschikbaarheid).
Een airport pickup is mogelijk vanaf 15 EURO per persoon.

Het kantoor van Stagehuisvestingsuriname is gevestigd aan de Henck Arronstraat te Paramaribo en doordeweeks dagelijks open van 09.00 tot 17.00 uur. Je kunt hier altijd terecht met je vragen.

Faciliteiten

 • Camera beveiliging
 • Diefenijzer
 • Koud en warm water
 • Tuin
 • Wasmachine
 • Wekelijkse schoonmaak
 • Wifi
 • Zwembad

Het spijt ons, er zijn nog geen recensies geschreven voor deze accommodatie!

Kamerverhuur

Kamerverhuur

Culture and history info

Kamers Hieronder tref je een uitgebreid overzicht van beschikbare kamers in en rondom het centrum van Paramaribo. We beheren meer dan 150 kamers in Paramaribo. Op die manier kun je dichtbij je stageplek en het centrum wonen. Het aanbod varieert van simpele budget kamers zonder airco tot luxe kamers met airco, warm water en een zwembad. Maak je graag contact met medestudenten, houdt je van sociaal contact en vindt je het niet erg om de keuken, douche en het toilet met andere studenten te delen dan is een kamer in Paramaribo zeker aan te bevelen. Kom je er niet uit? Het team van Stagehuisvestingsuriname helpt je graag bij het vinden van een geschikte verblijfplaats.

Read more