Beschikbarheid

 • Kamer

  + more info
  Max:
  Prijs Vanaf: 250
  Selecteer Data

  Kamer Faciliteiten:Alarm beveiliging, Camera beveiliging, Diefenijzer, Koud en warm water, Wasmachine, Wekelijkse schoonmaak, Wifi

Algemeen

Dit studentencomplex dat bestaat uit 8 kamers is gevestigd in de wijk Zorg en Hoop. Het complex is gelegen in de directe omgeving van het Academisch Ziekenhuis en diakonessenhuis. De kamers zijn gelegen in een veilige en betrouwbare omgeving en zijn een ideaal verblijf gedurende je stage in Suriname.

6 kamers beschikken over een eigen koelkast, douche en toilet. De overige 2 kamers delen een douche en toilet. Verder zijn alle kamers voorzien van de moderne gemakken zoals warm water, airco, tweepersoonsbedden, zilver internetverbinding, camerabeveiliging. Tevens is er een hangmattenkamp en zwembad aanwezig op het complex (vanaf februari 2019).
Ook zijn alle kamers voorzien van linnengoed, hand- en theedoeken, volledig keukengerei, algemeen washok en een algemene keuken. Er is beveiliging in de vorm van camera’s en ‘dievenijzer’. Daarnaast is er een wekelijkse schoonmaak.

Huurprijs:
De huurprijs voor de kamers met douche en toilet bedraag 300 EURO per maand. De huurprijs is inclusief warm water, internet, airco, gas en licht. Het is ook mogelijk de kamer met zijn 2 te delen hiervoor wordt een toeslag van 50 EURO per maand in rekening gebracht.
De huurprijs voor de kamers zonder eigen douche en toilet bedragen 250 EURO per maand. De huurprijs is inclusief warm water, internet, airco, gas en licht.

Fietshuur is mogelijk vanaf 20 EURO per maand (vermeld dit bij je reservering i.v.m beperkte beschikbaarheid).
Een airport pickup is mogelijk vanaf 15 EURO per persoon.
Het kantoor van Stagehuisvestingsuriname is gevestigd aan de Henck Arronstraat te Paramaribo en doordeweeks dagelijks open van 09.00 tot 17.00 uur. Je kunt hier altijd terecht met al je vragen.

Faciliteiten

 • Airco
 • Alarm beveiliging
 • Camera beveiliging
 • Diefenijzer
 • Koud en warm water
 • Tuin
 • Wasmachine
 • Wekelijkse schoonmaak
 • Wifi

Het spijt ons, er zijn nog geen recensies geschreven voor deze accommodatie!

Kamerverhuur

Kamerverhuur

Culture and history info

Kamers Hieronder tref je een uitgebreid overzicht van beschikbare kamers in en rondom het centrum van Paramaribo. We beheren meer dan 150 kamers in Paramaribo. Op die manier kun je dichtbij je stageplek en het centrum wonen. Het aanbod varieert van simpele budget kamers zonder airco tot luxe kamers met airco, warm water en een zwembad. Maak je graag contact met medestudenten, houdt je van sociaal contact en vindt je het niet erg om de keuken, douche en het toilet met andere studenten te delen dan is een kamer in Paramaribo zeker aan te bevelen. Kom je er niet uit? Het team van Stagehuisvestingsuriname helpt je graag bij het vinden van een geschikte verblijfplaats.

Read more