Beschikbarheid

 • Studio

  + more info
  Max:
  Prijs Vanaf: 335
  Selecteer Data

  Kamer Faciliteiten:Alarm beveiliging, Camera beveiliging, Koud en warm water, Wasmachine, Wekelijkse schoonmaak, Wifi

Algemeen

Op zoek naar een studio in Paramaribo Suriname? Dit studenten complex aan de Heliconstraat bestaat uit 8 kamers en 2 studio’s. In totaal kunnen er 10 studenten gehuisvest worden. De woning is gevestigd in een veilige wijk met veel sociale controle. Natuurlijk is de woning voorzien van alle moderne gemakken en comfort.

De studio’s zijn op steenworp afstand van het uitgaanscentrum. De studio’s zijn voorzien van klerenkast, bed, bureau en stoel. Daarnaast zijn alle de studio’s voorzien van airco, een eigen douche, toilet en keuken. Verder is er een terras waar u kunt genieten van de opkomende zon en een verfrissende duik kan nemen in het zwembad. Uiteraard is er warm water, Wifi en is er een Was- en schoonmaak- service beschikbaar.

Huurprijs:
De maandelijkse huurprijs van een studiostart vanaf  335 EURO per maand (inclusief airco).

Fietshuur is mogelijk vanaf 20 EURO per maand (vermeld dit bij je reservering i.v.m beperkte beschikbaarheid).
Een airport pickup is mogelijk vanaf 15 EURO per persoon.

Het kantoor van Stagehuisvestingsuriname is gevestigd aan de Henck Arronstraat te Paramaribo en doordeweeks dagelijks open van 09.00 tot 17.00 uur. Je kunt hier altijd terecht met al je vragen.

Faciliteiten

 • Airco
 • Diefenijzer
 • Koud en warm water
 • Tuin
 • Wasmachine
 • Wifi
 • Zwembad

Het spijt ons, er zijn nog geen recensies geschreven voor deze accommodatie!

Studios

Studios

Culture and history info

Studios Heb je een wat ruimer budget en ben je graag op je privacy gesteld dan is een studio de ideale accomodatie gedurende je stage in Suriname. Bij een studio heb je de beschikking over je eigen keuken, douche en toilet. Onze studios staan altijd op het terrein van een studentencomplex. Je vindt hier dus ook andere studenten die in kamers of studios verblijven. Hieronder tref je een overzicht van beschikbare studios in Paramaribo.

Read more