Beschikbarheid

 • Kamer

  + more info
  Max:
  Prijs Vanaf: 300
  Selecteer Data

  Kamer Faciliteiten:Alarm beveiliging, Camera beveiliging, Diefenijzer, Koud en warm water, Wasmachine, Wekelijkse schoonmaak, Wifi

Algemeen

Op zoek naar een studentenhuis in Paramaribo? Het studentenhuis aan de Gravenberchstraat is een zeer ruime  studentenhuis voorzien van alle gemakken en comfort.

 De kamers aan de Gravenberchstraat zijn onderdeel van een studentencomplex met in totaal 11 woonruimtes (7 kamers en 4 studios) en is gevestigd op de grens van het centum van Paramaribo en de wijk zorg en hoop.

In de directe omgeving zijn er winkels en sportmogelijkheden. De kamers s zijn gelegen in een veilige en betrouwbare wijk met veel sociale controle. Bovendien is dit studentenhuis gelegen in de directe omgeving van het AZP ziekenhuis en het Diakonessen ziekenhuis.

De kamers zijn begin 2016 opgeleverd en volledig nieuw ingericht. De studentenwoning is voorzien van moderne gemakken zoals warm water, airco, een zilver internetverbinding en camerabeveiliging. Tevens is er een zwembad en hangmattenkamp aanwezig op het complex.

Verder zijn alle kamers voorzien van beddengoed en baddoeken.

Om je te kunnen vervoeren zijn er fietsen te huur. Daarnaast werken wij samen met een touroperator die tegen studententarieven avontuurlijke reizen in de binnenlanden van Suriname aanbiedt.

Huurprijs:
Studio per maand  EUR 400 per persoon. De huurprijs is inclusief warm water, internet, airco, gas en licht.
Kamer per maand vanaf EUR 300 per persoon (meerprijs airco is 20 EURO per maand). Het is ook mogelijk de kamer of studio met zijn 2 te delen hiervoor wordt een toeslag van 50 EURO per maand in rekening gebracht.

Fietshuur is mogelijk vanaf 20 EURO per maand (vermeld dit bij je reservering i.v.m beperkte beschikbaarheid).
Een airport pickup is mogelijk vanaf 15 EURO per persoon.

Het kantoor van Stagehuisvestingsuriname is gevestigd aan de Henck Arronstraat te Paramaribo en doordeweeks dagelijks open van 09.00 tot 17.00 uur. Je kunt hier altijd terecht met je vragen.

Faciliteiten

 • Airco
 • Camera beveiliging
 • Diefenijzer
 • Hangmattenkamp
 • Koud en warm water
 • Tuin
 • Wasmachine
 • Wekelijkse schoonmaak
 • Wifi
 • Zwembad

Overzicht van accommodatie beoordelingen

13 / 10

Based on 1 reviews

Gast beoordelingen van klanten na hun verblijf aan Gravenberchstraat, Paramaribo Zorg en Hoop, studentenhuis.

Schoon
10   
Comfort
8   
Locatie
9   
Support
8   
Faciliteiten
8   

Gasten Recensies

 • admin
  2017-03-21

  Zeer goed ontvangen. Kon steeds terecht op het kantoor voor vragen. Indien er iets was werd het probleem zo snel mogelijk aangepakt.

Studentenhuizen

Studentenhuizen

Culture and history info

StudentenHuizen: Hieronder tref je een uitgebreid overzicht van beschikbare studentenhuizen met kamers en studios in Paramaribo. We beheren meer dan 10 studentenhuizen in Paramaribo. Op die manier kun je dichtbij je stageplek en het centrum wonen. Het aanbod varieert van studentenhuizen met 6 kamers en studios tot studentenhuizen met 15 kamers. Maak je graag contact met medestudenten, houdt je van sociaal contact en vindt je het niet erg om de keuken, douche en het toilet met andere studenten te delen dan is een studentenhuis in Paramaribo zeker aan te bevelen. Kom je er niet uit? Het team van Stagehuisvestingsuriname helpt je graag bij het vinden van een geschikte verblijfplaats.

Read more