Algemeen

Deze woning is gelegen ter hoogte van de Gemenelandsweg te Paramaribo. De woning is gelegen in een rustige en veilige buurt met goede sociale controle. In de directe omgeving zijn verder sport activiteiten, eet en drink gelegenheden en andere studentenhuizen. Verder is de woning dicht gelegen bij het Diakonessen ziekenhuis en Academisch ziekenhuis (5 minuten loopafstand). De woning is volledig gemeubileerd en voorzien van alle moderne gemakken. De woning is voorzien van 3 kamers, een volledig ingerichte keuken en meerdere douches en toiletten.

In de woning zijn verder de volgende voorzieningen aanwezig:
-Wifi internet silver
-warm water
-airco
-flatscreen tv

Het huis wordt 24 uur per dag beveiligd door een beveiligingsbedrijf .

De huurprijs bedraagt 250 EURO per kamer per maand.
De huurprijs is inclusief gas, water en licht.

Om je te kunnen vervoeren zijn er fietsen te huur. Daarnaast werken wij samen met een touroperator die tegen studententarieven avontuurlijke reizen in de binnenlanden van Suriname aanbiedt.

Fietshuur is mogelijk vanaf 20 EURO per maand (vermeld dit bij je reservering i.v.m beperkte beschikbaarheid).
Een airport pickup is mogelijk vanaf 15 EURO per persoon.

[fblike]

Faciliteiten

  • Airco
  • Alarm beveiliging
  • Diefenijzer
  • Koud en warm water
  • Tuin
  • Wasmachine
  • Wifi

Het spijt ons, er zijn nog geen recensies geschreven voor deze accommodatie!

Appartementen

Appartementen

 

Culture and history info

Appartementen voor Studenten Kom je samen met je studiegenoten naar Suriname en hebben jullie liever een eigen woning zonder dat jullie de faciliteiten en voorzieningen moeten delen met andere? Kies dan voor een appartement in Suriname. We bieden verschillende type appartementen in verschillende regios aan. De appartementen varrieren van twee kamer appartementen tot acht kamer appartementen.

Read more