Beschikbarheid

 • Kamer

  + more info
  Max:
  Prijs Vanaf: 225
  Selecteer Data

  Kamer Faciliteiten:Alarm beveiliging, Camera beveiliging, Diefenijzer, Koud en warm water, Wasmachine, Wekelijkse schoonmaak, Wifi

Algemeen

Dit studentencomplex dat bestaat uit 5 kamers en 2 studio’s is gevestigd in de wijk Uitvlugt. Het complex is zeer centraal gelegen in de directe omgeving van het Academisch Ziekenhuis en diakonessenhuis. Het studentenhuis is gelegen in een veilige en betrouwbare omgeving en  ideaal als je stage loopt in 1 van de ziekenhuizen.

De studio’s beschikken over een eigen keuken, douche en toilet. Ook zijn de studio’s voorzien van 2 pers.bedden, warm water en airco. De overige 5 kamers delen de keuken, douche en toilet. De douche is voorzien van warm water. Het complex is goed beveiligd en voorzien van een goede internet verbinding.Tevens is er een zwembad aanwezig op het complex.

Het studentenhuis is volledig ingericht en voorzien van linnengoed, hand- en theedoeken, volledig keukengerei en een algemeen washok. Er is beveiliging in de vorm  van ‘dievenijzer’. Daarnaast is er een wekelijkse schoonmaak welke in de huurprijs is inbegrepen.

Huurprijs:
De huurprijs voor de kamers bedraagt 225 EURO per maand (meerprijs airco 40 EURO per maand). De huurprijs is inclusief warm water, internet, gas en licht.

De huurprijs voor de studio bedraagt 350 EURO per maand (inclusief airco). Het is ook mogelijk de studio met zijn 2 te delen hiervoor wordt een toeslag van 50 EURO per maand in rekening gebracht.
De genoemde huurprijs is inclusief warm water, internet, airco, gas en licht.

 

Fietshuur is mogelijk vanaf 20 EURO per maand (vermeld dit bij je reservering i.v.m beperkte beschikbaarheid).
Een airport pickup is mogelijk vanaf 15 EURO per persoon.
Het kantoor van Stagehuisvestingsuriname is gevestigd aan de Henck Arronstraat te Paramaribo en doordeweeks dagelijks open van 09.00 tot 17.00 uur. Je kunt hier altijd terecht met al je vragen.

Faciliteiten

 • Airco
 • Diefenijzer
 • Koud en warm water
 • Tuin
 • Wasmachine
 • Wekelijkse schoonmaak
 • Wifi
 • Zwembad

Het spijt ons, er zijn nog geen recensies geschreven voor deze accommodatie!

Kamerverhuur

Kamerverhuur

Culture and history info

Kamers Hieronder tref je een uitgebreid overzicht van beschikbare kamers in en rondom het centrum van Paramaribo. We beheren meer dan 150 kamers in Paramaribo. Op die manier kun je dichtbij je stageplek en het centrum wonen. Het aanbod varieert van simpele budget kamers zonder airco tot luxe kamers met airco, warm water en een zwembad. Maak je graag contact met medestudenten, houdt je van sociaal contact en vindt je het niet erg om de keuken, douche en het toilet met andere studenten te delen dan is een kamer in Paramaribo zeker aan te bevelen. Kom je er niet uit? Het team van Stagehuisvestingsuriname helpt je graag bij het vinden van een geschikte verblijfplaats.

Read more