Beschikbarheid

 • Studio

  + more info
  Max:
  Prijs Vanaf: 335
  Selecteer Data

  Kamer Faciliteiten:Alarm beveiliging, Camera beveiliging, Koud en warm water, Wasmachine, Wekelijkse schoonmaak, Wifi

Algemeen

Dit studentencomplex dat bestaat uit 5 kamers en 2 studio’s is gevestigd in de wijk Uitvlugt. Het complex is zeer centraal gelegen in de directe omgeving van het Academisch Ziekenhuis en diakonessenhuis. Het studenten complex is gelegen in een veilige en betrouwbare omgeving en  ideaal als je stage loopt in 1 van de ziekenhuizen.

De studio’s beschikken over een eigen keuken, douche en toilet. Ook zijn de studio’s voorzien van 2 pers.bedden, warm water en airco. Het complex is goed beveiligd en voorzien van een goede internet verbinding.Tevens is er een zwembad aanwezig op het complex.

Het studentenhuis is volledig ingericht en voorzien van linnengoed, hand- en theedoeken, volledig keukengerei en een algemeen washok. Er is beveiliging in de vorm  van ‘dievenijzer’. Daarnaast is er een wekelijkse schoonmaak welke in de huurprijs is inbegrepen.

Huurprijs:
De huurprijs voor de studio bedraagt 335 EURO per maand (inclusief airco). Het is ook mogelijk de studio met zijn 2 te delen hiervoor wordt een toeslag van 50 EURO per maand in rekening gebracht.
De genoemde huurprijs is inclusief warm water, internet, airco, gas en licht.

 

Fietshuur is mogelijk vanaf 20 EURO per maand (vermeld dit bij je reservering i.v.m beperkte beschikbaarheid).
Een airport pickup is mogelijk vanaf 15 EURO per persoon.
Het kantoor van Stagehuisvestingsuriname is gevestigd aan de Henck Arronstraat te Paramaribo en doordeweeks dagelijks open van 09.00 tot 17.00 uur. Je kunt hier altijd terecht met al je vragen.

Faciliteiten

 • Airco
 • Diefenijzer
 • Koud en warm water
 • Tuin
 • Wasmachine
 • Wekelijkse schoonmaak
 • Wifi
 • Zwembad

Het spijt ons, er zijn nog geen recensies geschreven voor deze accommodatie!

Studios

Studios

Culture and history info

Studios Heb je een wat ruimer budget en ben je graag op je privacy gesteld dan is een studio de ideale accomodatie gedurende je stage in Suriname. Bij een studio heb je de beschikking over je eigen keuken, douche en toilet. Onze studios staan altijd op het terrein van een studentencomplex. Je vindt hier dus ook andere studenten die in kamers of studios verblijven. Hieronder tref je een overzicht van beschikbare studios in Paramaribo.

Read more