Algemeen

Deze woning is zeer Centraal gelegen en op 5 minuten afstand van het centrum. In de directe omgeving zijn er supermarkten, winkels en sportgelegenheden. De woning is gelegen in een veilige en betrouwbare omgeving en voorzien van alle gemakken en comfort.

De woning beschikt in totaal over 5 slaapkamers. Alle kamers zijn voorzien van airco. Daarnaast zijn er 2 douches en 2 toiletten.

Uiteraard is er ook Wifi aanwezig (gratis) in de woning. Verder kun je gebruik maken van de wasmachine en is er zowel warm als koud water.

De keuken is volledig ingericht met koelkast, gasfornuis, microwave (magnetron), waterkoker, rice cooker enz.

De woning wordt alleen verhuurd bij een minimale bezetting van 4 personen.

 

De huurprijs:

Kamerprijs per maand EURO 200 per persoon inclusief airco

Om je te kunnen vervoeren zijn er fietsen te huur. Daarnaast werken wij samen met een touroperator die tegen studententarieven avontuurlijke reizen in de binnenlanden van Suriname aanbiedt.

Fietshuur is mogelijk vanaf 20 EURO per maand (vermeld dit bij je reservering i.v.m beperkte beschikbaarheid).
Een airport pickup is mogelijk vanaf 15 EURO per persoon.

Het kantoor van Stagehuisvestingsuriname is gevestigd aan de Henck Arronstraat te Paramaribo en doordeweeks dagelijks open van 09.00 tot 17.00 uur. Je kunt hier altijd terecht met al je vragen.

Faciliteiten

  • Airco
  • Diefenijzer
  • Koud en warm water
  • Tuin
  • Wasmachine
  • Wifi

Het spijt ons, er zijn nog geen recensies geschreven voor deze accommodatie!

Appartementen

Appartementen

 

Culture and history info

Appartementen voor Studenten Kom je samen met je studiegenoten naar Suriname en hebben jullie liever een eigen woning zonder dat jullie de faciliteiten en voorzieningen moeten delen met andere? Kies dan voor een appartement in Suriname. We bieden verschillende type appartementen in verschillende regios aan. De appartementen varrieren van twee kamer appartementen tot acht kamer appartementen.

Read more