Beschikbarheid

 • Kamer

  + more info
  Max:

  Kamer Faciliteiten:Alarm beveiliging, Camera beveiliging, Diefenijzer, Koud en warm water, Wasmachine, Wekelijkse schoonmaak, Wifi

Algemeen

Op zoek naar een studentenkamer in Paramaribo Suriname?

Deze studentenwoning is gevestigd in het historisch centrum van Paramaribo in de directe omgeving van winkel en uitgaansgebied. De woning is gelegen in een rustige en betrouwbare omgeving en voorzien van alle gemakken en comfort. In de straat kun je meerdere restaurants, hotels en guesthouses vinden.
Het huis beschikt over 5 volledig ingerichte kamers en 1 studio voorzien van alle moderne gemakken zoals airco, warm water, zilver internetverbinding, tv, dievenijzer, tweepersoonsbedden. De studio heeft de beschikking over een eigen douche, toilet en keuken. Bij de kamer zijn toilet, douche en keuken gemeenschappelijk.
Verder is er een hangmattenkamp en een zwembad aanwezig op het terrein.

Huurprijs:
Per maand voor een kamer EUR 250 per maand, meerprijs airco 25 euro
De huurprijs is inclusief gas, water en licht.

De huurprijs voor de studio bedraagt EUR 325 per maand inclusief airco.

Om je te kunnen vervoeren zijn er fietsen te huur. Daarnaast werken wij samen met een touroperator die tegen studententarieven avontuurlijke reizen in de binnenlanden van Suriname aanbiedt.
Fietshuur is mogelijk vanaf 20 EURO per maand (vermeld dit bij je reservering i.v.m beperkte beschikbaarheid).

Een airport pickup is mogelijk vanaf 15 EURO per persoon.
Het kantoor van Stagehuisvestingsuriname is gevestigd aan de Henck Arronstraat te Paramaribo en doordeweeks dagelijks open van 09.00 tot 17.00 uur. Je kunt hier altijd terecht met je vragen.

Faciliteiten

 • Airco
 • Diefenijzer
 • Hangmattenkamp
 • Koud en warm water
 • Tuin
 • Wasmachine
 • Wifi
 • Zwembad

Het spijt ons, er zijn nog geen recensies geschreven voor deze accommodatie!

Kamerverhuur

Kamerverhuur

Culture and history info

Kamers Hieronder tref je een uitgebreid overzicht van beschikbare kamers in en rondom het centrum van Paramaribo. We beheren meer dan 150 kamers in Paramaribo. Op die manier kun je dichtbij je stageplek en het centrum wonen. Het aanbod varieert van simpele budget kamers zonder airco tot luxe kamers met airco, warm water en een zwembad. Maak je graag contact met medestudenten, houdt je van sociaal contact en vindt je het niet erg om de keuken, douche en het toilet met andere studenten te delen dan is een kamer in Paramaribo zeker aan te bevelen. Kom je er niet uit? Het team van Stagehuisvestingsuriname helpt je graag bij het vinden van een geschikte verblijfplaats.

Read more