Beschikbarheid

 • Kamer

  + more info
  Max:
  Prijs Vanaf: 250
  Selecteer Data

  Kamer Faciliteiten:Alarm beveiliging, Camera beveiliging, Diefenijzer, Koud en warm water, Wasmachine, Wekelijkse schoonmaak, Wifi

Algemeen

Dit is een kleinschalig studentenhuis op Paramaribo noord. Het is gelegen op tourtonne 4. Een rustige wijk met veel sociale controle.
In de omgeving zijn er vele (europese) supermarkten, restaurants, winkels en sportgelegenheden en zondagsmarkten te vinden.
Het ziekenhuis Slandshospital en Vincentiusziekenhuis liggen beide op 10 minuten fietsen van dit studentenhuis.

Het huis beschikt over goede WI-Fi, gezellige verschillende zitplekjes buiten, een grote gezamenlijk europese keuken, verschillende badkamers, warm water en een goede beveiliging.

Deze woning beschikt over 5 grote kamers en een ruime studio.
Kamers kunnen gehuurd worden voor €250 per maand. Dit is inclusief Airconditioning, televisie, koelkast en een zithoek in de kamer.
De studio kan gehuurd worden voor €350 per maand. Dit is inclusief airconditioning, televisie, koelkast, zit hoek, televisie hoek, keukenblok en eigen badkamer op de kamer.

Er is een mogelijkheid om de kamer of studio met zijn tweeën te delen. Hiervoor wordt een huurtoeslag van 75 euro in rekening gebracht.

Er is nog een kleine budget kamer aanwezig in het huis die gehuurd kan worden voor 1 persoon aan bezoek die op vakantie is.
De kamer beschikt over een 1 persoonsbed, televisie en aironditioning.
Deze kan gehuurd worden voor €150 per maand.

Fietshuur is mogelijk voor €20 euro per maand. Dit moet tijdig worden aangegeven bij de reservering i.v.m. beperkte beschikbaarheid. Bij het huren van de fiets vragen wij €125 borg.

Faciliteiten

 • Airco
 • Diefenijzer
 • Koud en warm water
 • Tuin
 • Wasmachine
 • Wifi

Het spijt ons, er zijn nog geen recensies geschreven voor deze accommodatie!

Kamerverhuur

Kamerverhuur

Culture and history info

Kamers Hieronder tref je een uitgebreid overzicht van beschikbare kamers in en rondom het centrum van Paramaribo. We beheren meer dan 150 kamers in Paramaribo. Op die manier kun je dichtbij je stageplek en het centrum wonen. Het aanbod varieert van simpele budget kamers zonder airco tot luxe kamers met airco, warm water en een zwembad. Maak je graag contact met medestudenten, houdt je van sociaal contact en vindt je het niet erg om de keuken, douche en het toilet met andere studenten te delen dan is een kamer in Paramaribo zeker aan te bevelen. Kom je er niet uit? Het team van Stagehuisvestingsuriname helpt je graag bij het vinden van een geschikte verblijfplaats.

Read more