Beschikbarheid

 • Kamer

  + more info
  Max:
  Prijs Vanaf: 300
  Selecteer Data

  Kamer Faciliteiten:Alarm beveiliging, Camera beveiliging, Diefenijzer, Koud en warm water, Wasmachine, Wekelijkse schoonmaak, Wifi

Algemeen

De kamers aan de Gravenberchstraat zijn onderdeel van een studentencomplex met in totaal 11 woonruimtes (7 kamers en 4 studios). Het complex is gevestigd op de grens van het centrum van Paramaribo en de wijk zorg en hoop. In de directe omgeving zijn er winkels en sportmogelijkheden. De kamers  zijn gelegen in een veilige en betrouwbare wijk met veel sociale controle.

De kamers zijn begin 2016 opgeleverd en volledig nieuw ingericht. De studentenwoning is voorzien van moderne gemakken zoals warm water, airco, een zilver internetverbinding en camerabeveiliging. Tevens is er een zwembad en hangmattenkamp aanwezig op het complex.

Verder zijn alle kamers voorzien van beddengoed en baddoeken.

Huurprijs:
Studio per maand EUR 400 per persoon. Dit is inclusief warm water, internet, airco, gas en licht.
Kamer per maand vanaf EUR 300 per persoon (meerprijs airco is 15 EURO per maand). Het is ook mogelijk de kamer of studio met zijn 2 te delen hiervoor wordt een toeslag van 50 EURO per maand in rekening gebracht.

Om je te kunnen vervoeren zijn er fietsen te huur. Daarnaast werken wij samen met een touroperator die tegen studententarieven avontuurlijke reizen in de binnenlanden van Suriname aanbiedt.

Fietshuur is mogelijk vanaf 20 EURO per maand (vermeld dit bij je reservering i.v.m beperkte beschikbaarheid).
Een airport pickup is mogelijk vanaf 15 EURO per persoon.

Het kantoor van Stagehuisvestingsuriname is gevestigd aan de Henck Arronstraat 176 te Paramaribo en doordeweeks dagelijks open van 09.00 tot 17.00 uur. Je kunt hier altijd terecht met je vragen

[fblike]

Faciliteiten

 • Airco
 • Camera beveiliging
 • Diefenijzer
 • Hangmattenkamp
 • Koud en warm water
 • Tuin
 • Wasmachine
 • Wekelijkse schoonmaak
 • Wifi
 • Zwembad

Het spijt ons, er zijn nog geen recensies geschreven voor deze accommodatie!

Kamerverhuur

Kamerverhuur

Culture and history info

Kamers Hieronder tref je een uitgebreid overzicht van beschikbare kamers in en rondom het centrum van Paramaribo. We beheren meer dan 150 kamers in Paramaribo. Op die manier kun je dichtbij je stageplek en het centrum wonen. Het aanbod varieert van simpele budget kamers zonder airco tot luxe kamers met airco, warm water en een zwembad. Maak je graag contact met medestudenten, houdt je van sociaal contact en vindt je het niet erg om de keuken, douche en het toilet met andere studenten te delen dan is een kamer in Paramaribo zeker aan te bevelen. Kom je er niet uit? Het team van Stagehuisvestingsuriname helpt je graag bij het vinden van een geschikte verblijfplaats.

Read more