Beschikbarheid

 • StudentenHuizen

  + more info
  Max:
  Prijs Vanaf: 195
  Selecteer Data

  Kamer Faciliteiten:Airco, Alarm beveiliging, Wasmachine, Wifi, Zwembad

Algemeen

Op zoek naar een studentenkamer in Paramaribo Noord Suriname? Dit studenten complex aan de Heliconstraat bestaat uit 8 kamers en 2 studio’s. In totaal kunnen er 10 studenten gehuisvest worden. De woning is gevestigd in een veilige wijk met veel sociale controle. Natuur lijk is de woning voorzien van alle gemakken en comfort. Ook is er camera beveiliging aanwezig rondom het complex.

De kamers zijn op steenworp afstand van het uitgaanscentrum. Alle kamers zijn voorzien van klerenkast, bed, bureau en stoel. Daarnaast zijn alle kamers voorzien van airco. Verder is er een terras waar u kunt genieten van de opkomende zon en een verfrissende duik kan nemen in het zwembad. Uiteraard is er warm water, Wifi en is er een Was- en schoonmaak- service beschikbaar.

Huurprijs:
De maandelijkse huurprijs van een kamer start vanaf  195 EURO per maand, meerprijs airco 25 euro.
De huurprijs voor een grote kamer start vanaf EUR 240 per maand.

Fietshuur is mogelijk vanaf 20 EURO per maand (vermeld dit bij je reservering i.v.m beperkte beschikbaarheid).
Een airport pickup is mogelijk vanaf 15 EURO per persoon.

Het kantoor van Stagehuisvestingsuriname is gevestigd aan de Henck Arronstraat te Paramaribo en doordeweeks dagelijks open van 09.00 tot 17.00 uur. Je kunt hier altijd terecht met al je vragen.

Faciliteiten

 • Airco
 • Camera beveiliging
 • Diefenijzer
 • Koud en warm water
 • Tuin
 • Wasmachine
 • Wifi
 • Zwembad

Het spijt ons, er zijn nog geen recensies geschreven voor deze accommodatie!

Studentenhuizen

Studentenhuizen

Culture and history info

StudentenHuizen: Hieronder tref je een uitgebreid overzicht van beschikbare studentenhuizen met kamers en studios in Paramaribo. We beheren meer dan 10 studentenhuizen in Paramaribo. Op die manier kun je dichtbij je stageplek en het centrum wonen. Het aanbod varieert van studentenhuizen met 6 kamers en studios tot studentenhuizen met 15 kamers. Maak je graag contact met medestudenten, houdt je van sociaal contact en vindt je het niet erg om de keuken, douche en het toilet met andere studenten te delen dan is een studentenhuis in Paramaribo zeker aan te bevelen. Kom je er niet uit? Het team van Stagehuisvestingsuriname helpt je graag bij het vinden van een geschikte verblijfplaats.

Read more