Beschikbarheid

 • Studio

  + more info
  Max:
  Prijs Vanaf: 300
  Selecteer Data

  Kamer Faciliteiten:Alarm beveiliging, Camera beveiliging, Koud en warm water, Wasmachine, Wekelijkse schoonmaak, Wifi

Algemeen

De woonruimtes aan de Koenawaristraat zijn onderdeel van een studentencomplex met in totaal 8 studio kamers en is gelegen op de rand van het centrum en Paramaribo Noord. Het complex is gelegen in de directe omgeving van winkels en uitgaansgebied. Ook het Sint Vincetius Ziekenhuis en S Lands Hospitaal vindt je in de directe omgeving van dit complex. Ideaal als je stage loopt in 1 van deze ziekenhuizen.

De studio kamers beschikken over een eigen douche, toilet en koelkast. Ook zijn de studio’s voorzien van 2 pers.bedden, warm water en airco. Het complex is goed beveiligd en voorzien van een goede internet verbinding.Tevens is er een zwembad aanwezig op het complex en heb je de mogelijkheid om je hangmat op te hangen in het hangmattenkamp.

De studio kamers zijn volledig ingericht en voorzien van linnengoed, hand- en theedoeken. Daarnaast is er een algemene ruimte waar je kunt koken en wassen. Er is beveiliging in de vorm  van ‘dievenijzer’.

Huurprijs:
De huurprijs voor de studio kamer bedraagt 300  EURO per maand (inclusief airco).
De genoemde huurprijs is inclusief warm water, internet, airco, gas en licht.

 

Fietshuur is mogelijk vanaf 20 EURO per maand (vermeld dit bij je reservering i.v.m beperkte beschikbaarheid).
Een airport pickup is mogelijk vanaf 15 EURO per persoon.

Het kantoor van Stagehuisvestingsuriname is gevestigd aan de Henck Arronstraat te Paramaribo en doordeweeks dagelijks open van 09.00 tot 17.00 uur. Je kunt hier altijd terecht met al je vragen.

Faciliteiten

 • Airco
 • Diefenijzer
 • Hangmattenkamp
 • Koud en warm water
 • Tuin
 • Wasmachine
 • Wifi
 • Zwembad

Het spijt ons, er zijn nog geen recensies geschreven voor deze accommodatie!

Studios

Studios

Culture and history info

Studios Heb je een wat ruimer budget en ben je graag op je privacy gesteld dan is een studio de ideale accomodatie gedurende je stage in Suriname. Bij een studio heb je de beschikking over je eigen keuken, douche en toilet. Onze studios staan altijd op het terrein van een studentencomplex. Je vindt hier dus ook andere studenten die in kamers of studios verblijven. Hieronder tref je een overzicht van beschikbare studios in Paramaribo.

Read more