Beschikbarheid

 • Kamer

  + more info
  Max:
  Prijs Vanaf: 275
  Selecteer Data

  Kamer Faciliteiten:Alarm beveiliging, Camera beveiliging, Diefenijzer, Koud en warm water, Wasmachine, Wekelijkse schoonmaak, Wifi

Algemeen

De woonruimtes aan de Koenawaristraat zijn onderdeel van een studentencomplex met in totaal 16 kamers . Het complex is gelegen in de directe omgeving van winkels en uitgaansgebied. Ook het Sint Vincetius Ziekenhuis en S Lands Hospitaal vindt je in de directe omgeving van dit complex. Ideaal als je stage loopt in 1 van deze ziekenhuizen.

De kamers beschikken over een eigen douche, toilet en koelkast. Ook zijn de kamers voorzien van 2 pers.bedden, warm water en airco. Het complex is goed beveiligd en voorzien van een goede internet verbinding. Tevens is er een zwembad aanwezig op het complex en heb je de mogelijkheid om je hangmat op te hangen in het hangmattenkamp.

De kamers zijn volledig ingericht en voorzien van linnengoed, hand- en theedoeken. Daarnaast is er een algemene ruimte waar je kunt koken en wassen. Er is beveiliging in de vorm  van ‘dievenijzer’.

Huurprijs:
De huurprijs voor de kamer bedraagt 275 EURO per maand (inclusief airco).
De genoemde huurprijs is inclusief warm water, internet, airco, gas en licht.

 

Fietshuur is mogelijk vanaf 20 EURO per maand (vermeld dit bij je reservering i.v.m beperkte beschikbaarheid).
Een airport pickup is mogelijk vanaf 15 EURO per persoon.

Het kantoor van Stagehuisvestingsuriname is gevestigd aan de Henck Arronstraat te Paramaribo en doordeweeks dagelijks open van 09.00 tot 17.00 uur. Je kunt hier altijd terecht met al je vragen.

Faciliteiten

 • Airco
 • Camera beveiliging
 • Diefenijzer
 • Hangmattenkamp
 • Koud en warm water
 • Tuin
 • Wasmachine
 • Wifi
 • Zwembad

Het spijt ons, er zijn nog geen recensies geschreven voor deze accommodatie!

Kamerverhuur

Kamerverhuur

Culture and history info

Kamers Hieronder tref je een uitgebreid overzicht van beschikbare kamers in en rondom het centrum van Paramaribo. We beheren meer dan 150 kamers in Paramaribo. Op die manier kun je dichtbij je stageplek en het centrum wonen. Het aanbod varieert van simpele budget kamers zonder airco tot luxe kamers met airco, warm water en een zwembad. Maak je graag contact met medestudenten, houdt je van sociaal contact en vindt je het niet erg om de keuken, douche en het toilet met andere studenten te delen dan is een kamer in Paramaribo zeker aan te bevelen. Kom je er niet uit? Het team van Stagehuisvestingsuriname helpt je graag bij het vinden van een geschikte verblijfplaats.

Read more