Beschikbarheid

 • Kamer

  + more info
  Max:
  Prijs Vanaf: 195
  Selecteer Data

  Kamer Faciliteiten:Alarm beveiliging, Camera beveiliging, Diefenijzer, Koud en warm water, Wasmachine, Wekelijkse schoonmaak, Wifi

Algemeen

Deze stagewoning is gelegen op de grens van de Kwattaweg en de Henck Arronstraat in het centrum van Paramaribo.

De woning is ideaal gelegen aan een hoofdweg met goede verbindingen.
In de buurt is er veel bedrijvigheid met veel eet en drink gelegenheden en andere studentenwoningen. Verder is de woning op 5 minuten loopafstand van het AZP ziekenhuis. De woning beschikt over 8 kamers.

De woning is volledig gemeubileerd en voorzien van alle moderne gemakken zoals draadloos internet, warm water en airco. Verder beschikt de woning over een zwembad, buitenterras en is het huis beveiligd met dievenijzer. Er is een schoonmaker beschikbaar welke is inbegrepen in de huurprijs.

 

De huurprijs:
Per maand EUR 195 per kamer inclusief ventilator
Per maand 225 EURO per kamer inclusief airco

 

De huurprijs is inclusief wifi, water, gas en licht.

Op het complex is er ook een 2 slaapkamer appartement beschikbaar. Dit appartement wordt verhuurd voor 450 EURO per maand, heeft 2 slaapkamers en een eigen douche, toilet en keuken.

Om je te kunnen vervoeren zijn er fietsen te huur. Daarnaast werken wij samen met een touroperator die tegen studententarieven avontuurlijke reizen in de binnenlanden van Suriname aanbiedt.

Fietshuur is mogelijk vanaf 20 EURO per maand (vermeld dit bij je reservering i.v.m beperkte beschikbaarheid).
Een airport pickup is mogelijk vanaf 15 EURO per persoon.

[fblike]

Faciliteiten

 • Airco
 • Diefenijzer
 • Hangmattenkamp
 • Koud en warm water
 • Tuin
 • Wasmachine
 • Wekelijkse schoonmaak
 • Wifi
 • Zwembad

Overzicht van accommodatie beoordelingen

2 / 10

Based on 5 reviews

Gast beoordelingen van klanten na hun verblijf aan Kwattaweg, Paramaribo Centrum, Stagewoning, kamer verhuur Suriname.

Schoon
6   
Comfort
7   
Locatie
8   
Support
7   
Faciliteiten
7   

Gasten Recensies

 • Laura1994
  2017-03-27

  Aan het huis zijn al heel wat vernieuwingen aangebracht. 1. Beveiliging: Het huis is beveiligd met een grote muur rondom en prikkeldraad. Ook is de leef- en slaapruimte op de bovenste verdieping, dit geeft een veiliger gevoel. 2. Tuin: Er is een klein zwembad dat ideaal is om even af te koelen. Het wordt schoongemaakt met filter en onderhouden met chloortabletten. Het zwembad staat achter het huis en is ook beveiligd met een muur en prikkeldraad rond. 3. Faciliteiten: Er is wifi, airco in alle kamers, wasmachine, waterkoker, microgolf en een gasvuur aanwezig. 4. Schoonmaak: Wassen moeten we uiteraard zelf doen maar er is een poetsvrouw aanwezig die elke donderdagvoormiddag het huis komt schoonmaken. 5. Terras: ons terras is ook op de bovenste verdieping, ideaal om te eten, te chillen of te werken voor school. Er is ook een mogelijkheid om er hangmatten te hangen. Er zijn ook wasdraden gespannen om je was te laten drogen (met wasknijpers). Op het terras is voldoende verlichting om er ' s avonds te zitten. 6. winkels: Naast ons huis is er een groentenkraampje waar je elke morgend je groenten en fruit kan kopen, iets verder hebben we een chinees.

  De poetsvrouw was soms nonchalant

 • Elisegeens2017
  2017-03-27

  - Het terras was zeker een meerwaarde! Je kon er ook zelf hangmatten hangen - Veel plaats om de was op te hangen - Zwembad - Goed beveiligd met zware ijzeren poort en prikkeldraad - Airco in de kamers - Goede ligging

  - De kuisvrouw had beter haar best kunnen doen

 • Gitssharon
  2017-03-27

  Goede locatie. Voldoende toiletten en douches. Groot, gezellig terras waar je je hangmatten kan ophangen. Goed beveiligd.

  De wifi viel soms weg

 • Heirbaut
  2017-03-27

  er is een groot terras, plaats om hangmatten op te hangen, goed beveiligd huis, drukke ligging maar overal dichtbij

  de wifi in het huis had beter gekund

 • Charlottesu
  2017-03-27

  + voldoende grote kamers met kast, bureau en airco + chinees in de buurt voor kleine inkopen + goede busverbinding naar de stad

  - de kuisvrouw ruimde niet alles op

Kamerverhuur

Kamerverhuur

Culture and history info

Kamers Hieronder tref je een uitgebreid overzicht van beschikbare kamers in en rondom het centrum van Paramaribo. We beheren meer dan 150 kamers in Paramaribo. Op die manier kun je dichtbij je stageplek en het centrum wonen. Het aanbod varieert van simpele budget kamers zonder airco tot luxe kamers met airco, warm water en een zwembad. Maak je graag contact met medestudenten, houdt je van sociaal contact en vindt je het niet erg om de keuken, douche en het toilet met andere studenten te delen dan is een kamer in Paramaribo zeker aan te bevelen. Kom je er niet uit? Het team van Stagehuisvestingsuriname helpt je graag bij het vinden van een geschikte verblijfplaats.

Read more