Beschikbarheid

 • Studio

  + more info
  Max:
  Prijs Vanaf: 305
  Selecteer Data

  Kamer Faciliteiten:Alarm beveiliging, Camera beveiliging, Koud en warm water, Wasmachine, Wekelijkse schoonmaak, Wifi

Algemeen

Dit studentencomplex dat bestaat uit 4 kamers, 4 studio’s en 3 een slaapkamer appartementen is gevestigd in het centrum van Paramaribo. Het complex is zeer centraal gelegen in de directe omgeving van het Sint Vincentius Ziekenhuis. De kamers en studio’s zijn gelegen in een veilige en betrouwbare omgeving. Op loopafstand vindt je er supermarkten en andere uitgaansgelegenheden.

De studio’s en het appartement beschikken over een eigen keuken, douche en toilet. Ook zijn de studio’s voorzien van 2 pers.bedden, warm water en airco. De overige 4 kamers delen met zijn 2 de keuken, douche en toilet. De douche is voorzien van warm water. Het complex is goed beveiligd en voorzien van een goede internet verbinding.Tevens is er een zwembad aanwezig op het complex.

Dit studenten complex in Suriname is volledig ingericht en voorzien van linnengoed, hand- en theedoeken, volledig keukengerei en een algemeen washok. Er is beveiliging in de vorm  van ‘dievenijzer’. Daarnaast is er een wekelijkse schoonmaak welke in de huurprijs is inbegrepen.

Huurprijs:
De huurprijs voor de kamers bedraagt 275 EURO per maand (meerprijs airco 25 EURO per maand). De huurprijs is inclusief warm water, internet, gas en licht.

De huurprijs voor een studio start vanaf 305 EURO per maand (inclusief airco). Het is ook mogelijk de studio met zijn 2 te delen hiervoor wordt een toeslag van 75 EURO per maand in rekening gebracht. De huurprijs voor een grote studio bedraagt EUR 335 per maand.
De genoemde huurprijs is inclusief warm water, internet, airco, gas en licht.

 

Fietshuur is mogelijk vanaf 20 EURO per maand (vermeld dit bij je reservering i.v.m beperkte beschikbaarheid).
Een airport pickup is mogelijk vanaf 15 EURO per persoon.
Het kantoor van Stagehuisvestingsuriname is gevestigd aan de Henck Arronstraat te Paramaribo en doordeweeks dagelijks open van 09.00 tot 17.00 uur. Je kunt hier altijd terecht met al je vragen.

Faciliteiten

 • Airco
 • Diefenijzer
 • Hangmattenkamp
 • Koud en warm water
 • Tuin
 • Wasmachine
 • Wekelijkse schoonmaak
 • Wifi
 • Zwembad

Het spijt ons, er zijn nog geen recensies geschreven voor deze accommodatie!

Studios

Studios

Culture and history info

Studios Heb je een wat ruimer budget en ben je graag op je privacy gesteld dan is een studio de ideale accomodatie gedurende je stage in Suriname. Bij een studio heb je de beschikking over je eigen keuken, douche en toilet. Onze studios staan altijd op het terrein van een studentencomplex. Je vindt hier dus ook andere studenten die in kamers of studios verblijven. Hieronder tref je een overzicht van beschikbare studios in Paramaribo.

Read more