Beschikbarheid

 • Kamer

  + more info
  Max:
  Prijs Vanaf: 175
  Selecteer Data

  Kamer Faciliteiten:Alarm beveiliging, Camera beveiliging, Diefenijzer, Koud en warm water, Wasmachine, Wekelijkse schoonmaak, Wifi

Algemeen

Deze stagewoning is gelegen in de Prinsessestraat, de studenten straat in het centrum van Paramaribo. De woning is gelegen in een rustige en veilige buurt met goede sociale controle. Het uitgaanscentrum van Paramaribo is op 15 minuten loopafstand met veel drink- en eetgelegenheden. Ook het Sint Vincentius ziekenhuis en het S Lands hospitaal zijn in de directe omgeving van dit studentenhuis gelegen.
De woning is voorzien van 6 kamers. De woning is volledig gemeubileerd en voorzien van alle moderne gemakken zoals internet silver, een en tweepersoonsbedden, airco (tegen meerprijs) en warm water. Het huis is beveiligd met dievenijzer. Verder vindt er 1 keer per week schoonmaak plaats welke is inbegrepen in de huurprijs.

De huurprijs:
Per maand vanaf EUR 175 per kamer met 1 pers. bed exclusief airco. De huurprijs voor een kamer met 2. pers. bed inclusief airco bedraagt 250 EURO per maand.
Om je te kunnen vervoeren zijn er fietsen te huur. Daarnaast werken wij samen met een touroperator die tegen studententarieven avontuurlijke reizen in de binnenlanden van Suriname aanbiedt.
Fietshuur is mogelijk vanaf 20 EURO per maand (vermeld dit bij je reservering i.v.m beperkte beschikbaarheid).
Een airport pickup is mogelijk vanaf 15 EURO per persoon.

Faciliteiten

 • Airco
 • Diefenijzer
 • Koud en warm water
 • Tuin
 • Wasmachine
 • Wekelijkse schoonmaak
 • Wifi

Het spijt ons, er zijn nog geen recensies geschreven voor deze accommodatie!

Kamerverhuur

Kamerverhuur

Culture and history info

Kamers Hieronder tref je een uitgebreid overzicht van beschikbare kamers in en rondom het centrum van Paramaribo. We beheren meer dan 150 kamers in Paramaribo. Op die manier kun je dichtbij je stageplek en het centrum wonen. Het aanbod varieert van simpele budget kamers zonder airco tot luxe kamers met airco, warm water en een zwembad. Maak je graag contact met medestudenten, houdt je van sociaal contact en vindt je het niet erg om de keuken, douche en het toilet met andere studenten te delen dan is een kamer in Paramaribo zeker aan te bevelen. Kom je er niet uit? Het team van Stagehuisvestingsuriname helpt je graag bij het vinden van een geschikte verblijfplaats.

Read more