Beschikbarheid

 • Kamer

  + more info
  Max:
  Prijs Vanaf: 245
  Selecteer Data

  Kamer Faciliteiten:Alarm beveiliging, Camera beveiliging, Diefenijzer, Koud en warm water, Wasmachine, Wekelijkse schoonmaak, Wifi

Algemeen

Deze studentenwoning is gelegen in de Prinsessestraat in het centrum van Paramaribo. De woning is gelegen in een rustige en veilige buurt met goede sociale controle. De woning is gelegen in een studenten straat. Het uitgaanscentrum van Paramaribo is op loopafstand met veel drink- en eetgelegenheden. Ook het Lands Hospitaal en het Sint Vincentius ziekenhuis zijn in de directe omgeving van dit studentenhuis gelegen.

De studentenwoning is voorzien van 13 kamers, 2 ruime keukens en meerdere douches en toiletten. Daarnaast is er 1 studio beschikbaar. De studio heeft de beschikking over een eigen douche, toilet en keuken. Bij de kamer zijn toilet, douche en keuken gemeenschappelijk. De woning is volledig gemeubileerd en voorzien van alle moderne gemakken zoals internet silver, tweepersoonsbedden, airco en warm water. Het huis is beveiligd met dievenijzer. Verder vindt er 1 keer per week een schoonmaak van de algemene ruimte plaats welke is inbegrepen in de huurprijs. Ook is er op het terrein een zwembad aanwezig. In dit studentenhuis verblijven er op de beneden verdieping af en toe toeristen en vakantiegangers. Op de bovenverdieping zitten uitsluitend studenten.


De huurprijs:
Per maand EUR 245 per kamer
Per maand EUR 270 per kamer inclusief airco
De huurprijs is inclusief gas, water en licht

Studio per maand EUR 325 inclusief airco

Om je te kunnen vervoeren zijn er fietsen te huur. Daarnaast werken wij samen met een touroperator die tegen studententarieven avontuurlijke reizen in de binnenlanden van Suriname aanbiedt.

Fietshuur is mogelijk vanaf 20 EURO per maand (vermeld dit bij je reservering i.v.m beperkte beschikbaarheid).
Een airport pickup is mogelijk vanaf 15 EURO per persoon.

[fblike]

Faciliteiten

 • Airco
 • Diefenijzer
 • Koud en warm water
 • Tuin
 • Wasmachine
 • Wekelijkse schoonmaak
 • Wifi
 • Zwembad

Het spijt ons, er zijn nog geen recensies geschreven voor deze accommodatie!

Kamerverhuur

Kamerverhuur

Culture and history info

Kamers Hieronder tref je een uitgebreid overzicht van beschikbare kamers in en rondom het centrum van Paramaribo. We beheren meer dan 150 kamers in Paramaribo. Op die manier kun je dichtbij je stageplek en het centrum wonen. Het aanbod varieert van simpele budget kamers zonder airco tot luxe kamers met airco, warm water en een zwembad. Maak je graag contact met medestudenten, houdt je van sociaal contact en vindt je het niet erg om de keuken, douche en het toilet met andere studenten te delen dan is een kamer in Paramaribo zeker aan te bevelen. Kom je er niet uit? Het team van Stagehuisvestingsuriname helpt je graag bij het vinden van een geschikte verblijfplaats.

Read more