Algemeen

Dit is een volledig gemeubileerde, vrij staande luxe woning in de Prof. van Blommensteinlaan. Het huis wordt verhuurd als stage woning of als appartement voor vakantiegangers.
De woning is voorzien van 4 slaapkamers met airco’s.

Woonkamer  (volledig ingericht met flatscreen T.V.) met open keuken (met o.a. ingebouwde vaatwasser, oven, magnetron en een Amerikaanse Koelkast). Keuken inrichting is gebaseerd op een huishouding van 8 personen. Daarnaast heeft de woning nog een automatische wasmachine een opberghok, wifi, warm water en 2 stort douches. De woning is beveiligd met dievenijzer en er is een elektronisch alarm gekoppeld aan een centrale meldkamer.

De woning staat in een veilige buurt met veel sociale controle. In de directe omgeving van de woning zijn er eetgelegenheden, supermarkten en winkels. De woning is verder gelegen op loopafstand van het diakonessenhuis.
De huur inclusief airco, WiFi en schoonmaak bedraagt EUR 275 per kamer.

Om je te kunnen vervoeren zijn er fietsen te huur. Daarnaast werken wij samen met een touroperator die tegen studententarieven avontuurlijke reizen in de binnenlanden van Suriname aanbiedt.

Fietshuur is mogelijk vanaf 20 EURO per maand (vermeld dit bij je reservering i.v.m beperkte beschikbaarheid). Een airport pickup is mogelijk vanaf 15 EURO per persoon.

Het kantoor van Stagehuisvestingsuriname is gevestigd aan de Henck Arronstraat te Paramaribo en doordeweeks dagelijks open van 09.00 tot 17.00 uur. Je kunt hier altijd terecht met al je vragen

Faciliteiten

  • Airco
  • Alarm beveiliging
  • Diefenijzer
  • Koud en warm water
  • Tuin
  • Wasmachine
  • Wekelijkse schoonmaak
  • Wifi

Het spijt ons, er zijn nog geen recensies geschreven voor deze accommodatie!

Appartementen

Appartementen

 

Culture and history info

Appartementen voor Studenten Kom je samen met je studiegenoten naar Suriname en hebben jullie liever een eigen woning zonder dat jullie de faciliteiten en voorzieningen moeten delen met andere? Kies dan voor een appartement in Suriname. We bieden verschillende type appartementen in verschillende regios aan. De appartementen varrieren van twee kamer appartementen tot acht kamer appartementen.

Read more