Beschikbarheid

 • Kamer

  + more info
  Max:
  Prijs Vanaf: 265
  Selecteer Data

  Kamer Faciliteiten:Alarm beveiliging, Camera beveiliging, Diefenijzer, Koud en warm water, Wasmachine, Wekelijkse schoonmaak, Wifi

Algemeen

Ben je op zoek naar een studentenkamer in Paramaribo? Deze ruime studentenwoning voorzien van alle gemakken en comfort is een prima verblijf gedurende je stage in Suriname. De woning is gelegen in de Mauriciusstraat midden in het uitgaanscentrum van Paramaribo. De woning is gelegen in een veilige buurt met veel sociale controle. In de buurt vindt men alle belangrijke voorzieningen waaronder winkels, cafes en uitgaansmogelijkheden.

Op loopafstand van de woning zijn tal van winkels, restaurants, een bank, verschillende cambio’s. woning 1 telt 6 kamers allen voorzien van airco en Wifi. De tweede woning telft 5 kamers en heeft dezelfde voorzieningen. De douches zijn voorzien van warm water. Verder is de woning uitgerust met een mooie tuin, terras, zwembad en balkon.

 

De huurprijs:
De maandelijkse huurprijs per kamer voor een normale kamer bedraagt 265 EURO  per maand, meerprijs airco 20 EURO
De huurprijs is inclusief wifi, gas, water en licht.
De maandelijkse huurprijs voor een grote kamer bedraagt EUR 275 per maand, meerprijs airco 20 EURO.

Om je te kunnen vervoeren zijn er fietsen te huur. Daarnaast werken wij samen met een touroperator die tegen studententarieven avontuurlijke reizen in de binnenlanden van Suriname aanbiedt.

Fietshuur is mogelijk vanaf 20 EURO per maand (vermeld dit bij je reservering i.v.m beperkte beschikbaarheid).
Een airport pickup is mogelijk vanaf 15 EURO per persoon.

[fblike]

Faciliteiten

 • Airco
 • Diefenijzer
 • Hangmattenkamp
 • Koud en warm water
 • Tuin
 • Wasmachine
 • Wekelijkse schoonmaak
 • Wifi
 • Zwembad

Het spijt ons, er zijn nog geen recensies geschreven voor deze accommodatie!

Kamerverhuur

Kamerverhuur

Culture and history info

Kamers Hieronder tref je een uitgebreid overzicht van beschikbare kamers in en rondom het centrum van Paramaribo. We beheren meer dan 150 kamers in Paramaribo. Op die manier kun je dichtbij je stageplek en het centrum wonen. Het aanbod varieert van simpele budget kamers zonder airco tot luxe kamers met airco, warm water en een zwembad. Maak je graag contact met medestudenten, houdt je van sociaal contact en vindt je het niet erg om de keuken, douche en het toilet met andere studenten te delen dan is een kamer in Paramaribo zeker aan te bevelen. Kom je er niet uit? Het team van Stagehuisvestingsuriname helpt je graag bij het vinden van een geschikte verblijfplaats.

Read more