Beschikbarheid

 • Kamer

  + more info
  Max:
  Prijs Vanaf: 250
  Selecteer Data

  Kamer Faciliteiten:Alarm beveiliging, Camera beveiliging, Diefenijzer, Koud en warm water, Wasmachine, Wekelijkse schoonmaak, Wifi

Algemeen

Op zoek naar een studentenkamer in Paramaribo Suriname? Deze stage woning is gelegen in het centrum van Paramaribo met veel uitgaansgelegenheden.
In de directe omgeving zijn er supermarkten, winkels en sportgelegenheden. De woning is gelegen in een veilige en betrouwbare omgeving en voorzien van alle gemakken en comfort.

Op deze locatie zijn er in totaal 6 kamers, waarvan 2 in het voorste huis en 4 in het achterste huis. Het achterste huis heeft 2 kleine en 2 grote kamers verdeeld over 2 appartementen. De woning is volledig gemeubileerd en voorzien van alle moderne gemakken zoals warm water, ,zilver internetverbinding en tv. Daarnaast is het huis beveiligd met dievenijzer en komt er wekelijks een schoonmaker.
Op deze locatie is er ook een hond op het terrein.

 

De huurprijs:

Kleine kamer per maand EURO 250 per persoon inclusief ventilator, meerprijs airco bedraagt 25 EURO per maand.
Grote kamer per maand EURO 260 per persoon inclusief ventilator, meerprijs airco bedraagt 25 EURO per maand.

Om je te kunnen vervoeren zijn er fietsen te huur. Daarnaast werken wij samen met een touroperator die tegen studententarieven avontuurlijke reizen in de binnenlanden van Suriname aanbiedt.

Fietshuur is mogelijk vanaf 20 EURO per maand (vermeld dit bij je reservering i.v.m beperkte beschikbaarheid).
Een airport pickup is mogelijk vanaf 15 EURO per persoon.

Het kantoor van Stagehuisvestingsuriname is gevestigd aan de Henck Arronstraat te Paramaribo en doordeweeks dagelijks open van 09.00 tot 17.00 uur. Je kunt hier altijd terecht met al je vragen.

 

[fblike]

Faciliteiten

 • Airco
 • Alarm beveiliging
 • Diefenijzer
 • Hangmattenkamp
 • Koud en warm water
 • Tuin
 • Wasmachine
 • Wekelijkse schoonmaak
 • Wifi
 • Zwembad

Overzicht van accommodatie beoordelingen

16 / 10

Based on 1 reviews

Gast beoordelingen van klanten na hun verblijf aan Frederik Derbystraat, Paramaribo Centrum, Stagewoning, kamer verhuur Suriname met zwembad.

Schoon
7   
Comfort
7   
Locatie
8   
Support
8   
Faciliteiten
8   

Gasten Recensies

 • WillemijnNowee
  2017-05-30

  Fijne woonruimte, echt een Surinaamse beleving. Een lieve hond en een bewaker op het erf! Voelde mij heel veilig!

  Kakkerlakken en geen lekkere bank om te schillen.

Kamerverhuur

Kamerverhuur

Culture and history info

Kamers Hieronder tref je een uitgebreid overzicht van beschikbare kamers in en rondom het centrum van Paramaribo. We beheren meer dan 150 kamers in Paramaribo. Op die manier kun je dichtbij je stageplek en het centrum wonen. Het aanbod varieert van simpele budget kamers zonder airco tot luxe kamers met airco, warm water en een zwembad. Maak je graag contact met medestudenten, houdt je van sociaal contact en vindt je het niet erg om de keuken, douche en het toilet met andere studenten te delen dan is een kamer in Paramaribo zeker aan te bevelen. Kom je er niet uit? Het team van Stagehuisvestingsuriname helpt je graag bij het vinden van een geschikte verblijfplaats.

Read more