Beschikbarheid

 • Kamer

  + more info
  Max:

  Kamer Faciliteiten:Alarm beveiliging, Camera beveiliging, Diefenijzer, Koud en warm water, Wasmachine, Wekelijkse schoonmaak, Wifi

Algemeen

Op zoek naar een studentenhuis in Paramaribo? Het studentenhuis aan de Prinsessestraat is zeer ruim en voorzien van alle gemakken en comfort. Dit studentenhuis is gelegen in de Prinsessestraat in het centrum van Paramaribo. De woning is gelegen in een rustige en veilige buurt met goede sociale controle. De woning is gelegen in een studenten straat. Het uitgaanscentrum van Paramaribo is op loopafstand met veel drink- en eetgelegenheden. Ook het Lands Hospitaal en het Sint Vincentius ziekenhuis zijn in de directe omgeving van dit studentenhuis gelegen.

De woning is voorzien van 13 kamers, 2 ruime keukens en meerdere douches en toiletten. De woning is volledig gemeubileerd en voorzien van alle moderne gemakken zoals internet silver, tweepersoonsbedden, airco en warm water. Het huis is beveiligd met dievenijzer. Verder vindt er 1 keer per week schoonmaak plaats welke is inbegrepen in de huurprijs. Ook is er op het terrein een zwembad aanwezig.

Om je te kunnen vervoeren zijn er fietsen te huur. Daarnaast werken wij samen met een touroperator die tegen studententarieven avontuurlijke reizen in de binnenlanden van Suriname aanbiedt.

De huurprijs:
Per maand EUR 245 per kamer
Per maand EUR 270 per kamer inclusief airco

Fietshuur is mogelijk vanaf 20 EURO per maand (vermeld dit bij je reservering i.v.m beperkte beschikbaarheid).
Een airport pickup is mogelijk vanaf 15 EURO per persoon.

[fblike]

Faciliteiten

 • Airco
 • Diefenijzer
 • Koud en warm water
 • Tuin
 • Wasmachine
 • Wekelijkse schoonmaak
 • Wifi
 • Zwembad

Het spijt ons, er zijn nog geen recensies geschreven voor deze accommodatie!

Studentenhuizen

Studentenhuizen

Culture and history info

StudentenHuizen: Hieronder tref je een uitgebreid overzicht van beschikbare studentenhuizen met kamers en studios in Paramaribo. We beheren meer dan 10 studentenhuizen in Paramaribo. Op die manier kun je dichtbij je stageplek en het centrum wonen. Het aanbod varieert van studentenhuizen met 6 kamers en studios tot studentenhuizen met 15 kamers. Maak je graag contact met medestudenten, houdt je van sociaal contact en vindt je het niet erg om de keuken, douche en het toilet met andere studenten te delen dan is een studentenhuis in Paramaribo zeker aan te bevelen. Kom je er niet uit? Het team van Stagehuisvestingsuriname helpt je graag bij het vinden van een geschikte verblijfplaats.

Read more