Beschikbarheid

 • Kamer

  + more info
  Max:
  Prijs Vanaf: 210
  Selecteer Data

  Kamer Faciliteiten:Alarm beveiliging, Camera beveiliging, Diefenijzer, Koud en warm water, Wasmachine, Wekelijkse schoonmaak, Wifi

 • StudentenHuizen

  + more info
  Max:

  Kamer Faciliteiten:Airco, Alarm beveiliging, Wasmachine, Wifi, Zwembad

Algemeen

Op zoek naar een studentenkamer in Paramaribo Noord Suriname? Dit studenten complex aan de Toscastraat bestaat uit 8 kamers, 1 studio en een tuinhuis. In totaal kunnen er tussen de 10 en 12 studenten gehuisvest worden. De woning is gevestigd in een veilige wijk met veel sociale controle. Natuurlijk is de woning voorzien van alle gemakken en comfort. Ook is er camera beveiliging aanwezig rondom het complex.

De kamers zijn op steenworp afstand van het uitgaanscentrum. Alle kamers zijn voorzien van klerenkast, bed. Enkele kamers hebben ook een bureau en stoel. Daarnaast zijn enkele kamers voorzien van airco. Verder is er een terras waar u kunt genieten van de opkomende zon en een verfrissende duik kan nemen in het zwembad. Uiteraard is er warm water, Wifi en zijn er Was- en schoonmaak mogelijkheden beschikbaar.

Huurprijs:
De maandelijkse huurprijs van een kamer start vanaf  210 EURO per maand, meerprijs airco 25 euro.
De huurprijs voor een grote kamer bedraagt 270 EURO per maand (ex. airco)

De huur van de studio bedraagt EUR 350 per maand inclusief airco.

De huur van het tuinhuis bedraagt EUR 495 per maand.

Fietshuur is mogelijk vanaf 20 EURO per maand (vermeld dit bij je reservering i.v.m beperkte beschikbaarheid).
Een airport pickup is mogelijk vanaf 15 EURO per persoon.

Het kantoor van Stagehuisvestingsuriname is gevestigd aan de Henck Arronstraat te Paramaribo en doordeweeks dagelijks open van 09.00 tot 17.00 uur. Je kunt hier altijd terecht met al je vragen.

 

 

Faciliteiten

 • Airco
 • Camera beveiliging
 • Diefenijzer
 • Koud en warm water
 • Tuin
 • Wasmachine
 • Wifi
 • Zwembad

Het spijt ons, er zijn nog geen recensies geschreven voor deze accommodatie!

Kamerverhuur

Kamerverhuur

Culture and history info

Kamers Hieronder tref je een uitgebreid overzicht van beschikbare kamers in en rondom het centrum van Paramaribo. We beheren meer dan 150 kamers in Paramaribo. Op die manier kun je dichtbij je stageplek en het centrum wonen. Het aanbod varieert van simpele budget kamers zonder airco tot luxe kamers met airco, warm water en een zwembad. Maak je graag contact met medestudenten, houdt je van sociaal contact en vindt je het niet erg om de keuken, douche en het toilet met andere studenten te delen dan is een kamer in Paramaribo zeker aan te bevelen. Kom je er niet uit? Het team van Stagehuisvestingsuriname helpt je graag bij het vinden van een geschikte verblijfplaats.

Read more