Beschikbarheid

 • Kamer

  + more info
  Max:
  Prijs Vanaf: 245
  Selecteer Data

  Kamer Faciliteiten:Alarm beveiliging, Camera beveiliging, Diefenijzer, Koud en warm water, Wasmachine, Wekelijkse schoonmaak, Wifi

Algemeen

Deze studentenwoning is gelegen ter hoogte van de Kwattaweg (centrum). De stage woning is gelegen in een rustige en veilige buurt met goede sociale controle. In de directe omgeving zijn verder sport activiteiten, eet en drink gelegenheden en andere studentenwoningen. Verder is de woning dicht gelegen bij het AZP ziekenhuis (5 minuten loopafstand) en Diakonessehuis. De woning is volledig gemeubileerd en voorzien van alle moderne gemakken. Alle kamers zijn volledig ingericht met kledingkast, bureau en 2 persoon- bed. Op het terrein bevinden zich ook 2 studio’s elke voorzien van een eigen keuken, douche en toilet.

Uiteraard beschikt het studenten complex over snel draadloos internet (gold), een hangmattenkamp, zwembad en airco op de kamers/studio’s. Verder vindt er 1 keer per week een schoonmaak plaats welke is inbegrepen in de huurprijs.

 

Huurprijs:
Er zijn kamers te huur vanaf 245 EURO per maand, dit is exclusief airco.
De huurprijs voor een kamer inclusief airco bedraagt 265 EURO per maand.

De studio’s zijn te huur vanaf 300 EURO per maand, dit is exclusief airco.
De huurprijs voor een studio inclusief airco bedraagt 325 EURO per maand.
De genoemde huurprijzen zijn inclusief gas, water en licht.

Fietshuur is mogelijk vanaf 20 EURO per maand (vermeld dit bij je reservering i.v.m beperkte beschikbaarheid).
Een airport pickup is mogelijk vanaf 15 EURO per persoon.

Het kantoor van Stagehuisvestingsuriname is gevestigd aan de Henck Arronstraat te Paramaribo en doordeweeks dagelijks open van 09.00 tot 17.00 uur. Je kunt hier altijd terecht met al je vragen.

Faciliteiten

 • Airco
 • Alarm beveiliging
 • Diefenijzer
 • Hangmattenkamp
 • Koud en warm water
 • Tuin
 • Wasmachine
 • Wekelijkse schoonmaak
 • Wifi
 • Zwembad

Het spijt ons, er zijn nog geen recensies geschreven voor deze accommodatie!

Kamerverhuur

Kamerverhuur

Culture and history info

Kamers Hieronder tref je een uitgebreid overzicht van beschikbare kamers in en rondom het centrum van Paramaribo. We beheren meer dan 150 kamers in Paramaribo. Op die manier kun je dichtbij je stageplek en het centrum wonen. Het aanbod varieert van simpele budget kamers zonder airco tot luxe kamers met airco, warm water en een zwembad. Maak je graag contact met medestudenten, houdt je van sociaal contact en vindt je het niet erg om de keuken, douche en het toilet met andere studenten te delen dan is een kamer in Paramaribo zeker aan te bevelen. Kom je er niet uit? Het team van Stagehuisvestingsuriname helpt je graag bij het vinden van een geschikte verblijfplaats.

Read more