Beschikbarheid

 • StudentenHuizen

  + more info
  Max:
  Prijs Vanaf: 245
  Selecteer Data

  Kamer Faciliteiten:Airco, Alarm beveiliging, Wasmachine, Wifi, Zwembad

Algemeen

Op zoek naar een studentenhuis in Paramaribo? Het studentenhuis Wakibasoe  is een zeer ruime stagewoning en studentenhuis voorzien van alle gemakken en comfort. Dit studentenhuis is gelegen ter hoogte van de Kwattaweg (centrum). De woning is gelegen in een rustige en veilige buurt met goede sociale controle. In de directe omgeving zijn verder sport activiteiten, eet en drink gelegenheden en andere studentenwoningen. Verder is de woning dicht gelegen bij het AZP ziekenhuis (5 minuten loopafstand). De woning is volledig gemeubileerd en voorzien van alle moderne gemakken. De woning is voorzien van 5 kamers en 2 studio’s. Alle kamers zijn volledig ingericht met bureau en stoel, kledingkast en 2 persoon- bed.

Uiteraard beschikt het studentenhuis over snel draadloos internet (gold), warm water, een zwembad en airco. Verder vindt er 1 keer per week een schoonmaak plaats welke is inbegrepen in de huurprijs.

Er zijn kamers te huur vanaf EUR 245 per maand dit is exclusief airco.
Een kamer inclusief airco is EUR 265 per maand.

Er zijn studio’s te huur vanaf EUR 300 per maand dit is exclusief airco.
Een studio inclusief airco is EUR 325 per maand.

De genoemde huurprijzen zijn inclusief gas, water en licht.

Fietshuur is mogelijk vanaf 20 EURO per maand (vermeld dit bij je reservering i.v.m beperkte beschikbaarheid).
Een airport pickup is mogelijk vanaf 15 EURO per persoon.

Het kantoor van Stagehuisvestingsuriname is gevestigd aan de Henck Arronstraat te Paramaribo en doordeweeks dagelijks open van 09.00 tot 17.00 uur. Je kunt hier altijd terecht met al je vragen.

 

Faciliteiten

 • Airco
 • Alarm beveiliging
 • Diefenijzer
 • Hangmattenkamp
 • Koud en warm water
 • Tuin
 • Wasmachine
 • Wekelijkse schoonmaak
 • Wifi
 • Zwembad

Het spijt ons, er zijn nog geen recensies geschreven voor deze accommodatie!

Studentenhuizen

Studentenhuizen

Culture and history info

StudentenHuizen: Hieronder tref je een uitgebreid overzicht van beschikbare studentenhuizen met kamers en studios in Paramaribo. We beheren meer dan 10 studentenhuizen in Paramaribo. Op die manier kun je dichtbij je stageplek en het centrum wonen. Het aanbod varieert van studentenhuizen met 6 kamers en studios tot studentenhuizen met 15 kamers. Maak je graag contact met medestudenten, houdt je van sociaal contact en vindt je het niet erg om de keuken, douche en het toilet met andere studenten te delen dan is een studentenhuis in Paramaribo zeker aan te bevelen. Kom je er niet uit? Het team van Stagehuisvestingsuriname helpt je graag bij het vinden van een geschikte verblijfplaats.

Read more