Algemeen

Suriname is een populaire stage bestemming onder Nederlandse en Belgische  studenten. Suriname heeft een aangenaam klimaat, er is geen taalbarrière en de lokale bevolking is er erg gastvrij. Verder tref je er een bruisend nachtleven en goede horeca gelegenheden met een gevarieerde keuken. Suriname onderscheid zich verder door zijn schitterende natuur en rijke cultuur. Spreekt dit jou aan en ben jij op zoek naar een stage in Suriname? Neem dan direct een kijkje in onze vacaturebank.

Een stageplek in Suriname biedt de volgende voordelen:

• C.V. building Stage lopen in Suriname is een absolute must op je CV. Het staat gelijk aan werkervaring en culturele verrijking. Met een uitdagende stage bij een interessante organisatie in Suriname op je C.V., zul je een zeer goede indruk achter laten bij toekomstige sollicitaties.

• Praktijkervaring Naast het opdoen van theoretische kennis is het belangrijk dat je als student je kennis gaat toepassen in de praktijk. Middels een stage in Suriname ben je in de gelegenheid internationale praktijkervaring op te doen.

• Leer de branche kennen Een stage in Suriname biedt de uitgelezen mogelijkheid om de sector waarin jij later wilt gaan werken van dichtbij te ontdekken. Ontdek of de functie die jij ambieert, wel aan jouw verwachtingen voldoet.


Voorwaarden

Om stage te lopen in Suriname moet je aan de volgende drie voorwaarden voldoen:

  • Je bent minimaal 18 jaar
  • Je zoekt een stage voor een periode van minimaal 6 weken
  • Je bent ambitieus