Mogelijkheden

Het vinden van een kwalitatief goede stage in Suriname kan best lastig zijn. Stage Huisvesting Suriname biedt stages voor diverse studies op MBO, HBO en WO nieveau.

Je kunt stage lopen bij de overheid, op school, in het bedrijfsleven of in het ziekenhuis. We bieden diverse stageplaatsen aan op het gebied van o.a. pabo, verpleegkunde, marketing, commercie, accountancy, maatschappelijk werk, SPH, toerisme, juridische dienstverlening, multimedia, communicatie, consultancy, techniek, toerisme, zorg, sociaal werk, pedagogiek en design.

Ga direct naar onze vacatures voor een actueel overzicht. Staat jouw droomstage in Suriname niet tussen de vacatures? Neem dan per mail contact met ons op via info@stagehuisvestingsuriname.nl, wij gaan na of er binnen ons netwerk toch een geschikte stage plaats in Suriname beschikbaar is. In tegenstelling tot andere stagebureau’s brengen wij geen bemiddelingskosten voor de stage bemiddeling in rekening.

STAGEAANBOD

Stagehuisvestingsuriname bemiddelt in zomer stages, meeloop stages en afstudeer stages. Met een zomerstage is het mogelijk om in de zomervakantie (juni/juli/augustus) stage te lopen en kennis te maken met een goed aangeschreven instelling of bedrijf.

Bij onze meeloop stages mag je meedraaien in een organisatie, om de werkzaamheden in jouw studiegebied en de bedrijfscultuur te leren kennen.

Een stage in Suriname is vaak een leerzame en goede aanvulling op je studie en verdere persoonlijke ontwikkeling. De duur van een meeloop stage is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. De minimale stageperiode is 10 weken.

Voor een afstudeerstage is in Suriname is wat meer maatwerk nodig, neem hiervoor per mail of telefonisch contact met ons op.

Voorwaarden

Om stage te lopen in Suriname moet je aan de volgende drie voorwaarden voldoen:

  • Je bent minimaal 18 jaar
  • Je zoekt een stage voor een periode van minimaal 6 weken
  • Je bent ambitieus