Onderwijsinstellingen

Stage Huisvesting Suriname voorziet onderwijsinstellingen in Nederland en België van actuele informatie over de stage en huisvesitngsmogelijkheden in Suriname.

Als onderwijsinstelling bent u en kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan de invulling van openstaande stage plaatsen bij het bedrijfsleven en overheidswezen in Suriname.

Zijn de studenten van uw instelling reeds voorzien van een stageplaats, dan is Stagehuisvestingsuriname de ideale partner om invulling te geven aan de student zijn woonbehoeftes. Wij werken uitsluitend samen met betrouwbare verhuurders, waarvan de woningen in goede staat zijn en gelegen zijn in een veilige omgeving.

Al onze woningen zijn zorgvuldig geselecteerd op de aanwezige voorzieningen en faciliteiten en dienen te voldoen aan de algemene voorschriften en eisen van Stagehuisvestingsuriname.

We komen graag persoonlijk bij u langs voor een verdere toelichting en werken graag met u samen om ook op de lange termijn een bestendige relatie te onderhouden. Voor een vrijblijvend gesprek over de samenwerkingsmogelijkheden kunt u altijd per mail of telefonisch contact met ons op nemen via info@stagehuisvestingsuriname.nl