Prinsessestraat 5, Paramaribo Centrum, kamerverhuur

huis huren suriname

Deze stagewoning is gelegen in de Prinsessestraat, de studenten straat in het centrum van Paramaribo. De woning is gelegen in een rustige en veilige buurt met goede sociale controle. Het uitgaanscentrum van Paramaribo is op 15 minuten loopafstand met veel drink- en eetgelegenheden. Ook het Sint Vincentius ziekenhuis is in de directe omgeving van dit studentenhuis gelegen.
De woning is voorzien van 5 kamers. De woning is volledig gemeubileerd en voorzien van alle moderne gemakken zoals internet silver, een en tweepersoonsbedden, airco (tegen meerprijs) en warm water. Het huis is beveiligd met dievenijzer. Verder vindt er 1 keer per week schoonmaak plaats welke is inbegrepen in de huurprijs.

De huurprijs:
Per maand vanaf EUR 225 per kamer met 2 pers. bed exclusief airco
Om je te kunnen vervoeren zijn er fietsen te huur. Daarnaast werken wij samen met een touroperator die tegen studententarieven avontuurlijke reizen in de binnenlanden van Suriname aanbiedt.
Fietshuur is mogelijk vanaf 20 EURO per maand (vermeld dit bij je reservering i.v.m beperkte beschikbaarheid).
Een airport pickup is mogelijk vanaf 15 EURO per persoon.

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*